Er gaan niet voor niks steeds meer mensen tweedehands leasen

tweedehands leasenIemand binnen mijn familie heeft sinds kort zijn eigen lunchzaak geopend. Ik heb hier zelf nu al meerdere malen gegeten en het eten smaakt hier erg lekker. Sinds kort heb je hier dan ook de mogelijkheid om eten te laten bezorgen. Hier heeft hij inmiddels ook al iemand voor aangenomen, natuurlijk had hij hier dan ook een bestelauto voor nodig. Omdat hij van te voren niet zeker wist hoe goed dit zou gaan lopen wilde hij dus niet teveel investeren in een auto. Hij was dan ook zeker niet van plan een nieuwe auto te kopen. Ik attendeerde hem om eens te gaan kijken of hij een auto kon leasen. Steeds meer mensen, zowel zakelijk als particulier doen dit. De prijzen per maand voor het leasen zijn ook niet meer zo duur. Natuurlijk moet je wel onderscheid maken tussen verschillende leasemaatschappijen. Prijzen tussen deze bedrijven kunnen dan ook behoorlijk variëren. Vandaar dat ik eens een middag met hem aan tafel ging zitten,zodat we beide eens konden gaan zoeken.

Het duurde ons dan ook niet lang voordat wij terecht kwamen op een website waar je voor een zeer scherpe prijs auto’s kan leasen, zowel nieuw als tweedehandse. Deze zal ik dan ook maar direct met jullie gaan delen, hier gaan jullie dan ook nog zeker iets aan hebben, de heet finalease.nl. Mijn neef is dan ook uiteindelijk gegaan voor tweedehands leasen.

finalease

 

 

Zaken lopen beter als verwacht

Hij had dan ook nooit verwacht dat zijn bestelservice zo goed zou uitpakken. Hij denkt er dan ook over na om nog tweedehands leasen contract af te sluiten voor een tweede auto. Dit dan natuurlijk wel weer bij Finalease. 

icon-Koel-vriestransport(hover)