Goede kostuums bij Suit up Now

collectie-formeel-300x189Als autoverkoper in mijn segment is het belangrijk dat ik er representatief uitzie. Het is de bedoeling dat ik altijd in een een kostuum op het werk aankom. De vorige keer ben ik uit mijn zoveelste pantalon gescheurd, omdat ik continu in en uit de auto’s moet. Het bassin is daarom versleten en uiteindelijk gescheurd. Eigenlijk kon ik dat pak ook weer afschrijven, omdat het niet meer mooi te maken was.

Goede oplossing

De kostuums worden altijd betaald door mijn werkgever en daarom heb ik dit aangekaart. Het wekte mij irritatie, omdat dit te vaak gebeurt. De oplossing van mij was om een kostuum aan te schaffen met twee pantalons, omdat dit er voor zorgt dat de pantalons minder snel slijten. Mijn werkgever vond dit een goed idee en vertelde mij dat hij ging kijken of dit kon.

suit-up-now-logoAlle kostuums worden meestal besteld bij Suit Up Now. Het bedrijf Suit Up Now is gespecialiseerd in corporate fashion en dat is ook de reden dat daar altijd de kostuums worden besteld. Mijn baas vertelde dat hij had geïnformeerd en het was mogelijk. Van mijn werkgever moest ik mijn maten doorsturen en aan de hand daarvan zou hij een kostuum voor mij bestellen.

Toen de kostuums binnen kwamen was ik verbaasd over de kwaliteit van de pantalons. Mijn werkgever had verteld dat het een kostuum moest zijn dat minder snel slijt, omdat wij allemaal vaak in en uit de auto’s moeten stappen.

De pantalons moesten nog alleen wat korter gemaakt te worden, maar voor de rest waren ze helemaal goed!