Hemels for kids is een topper voor kinderkleding

logo.gifHoi allemaal, leuk dat jullie de tijd nemen om weer een artikel van mij te lezen. Zoals jullie van mij weten schrijf ik alles op gebied van wonen, fashion en lifestyle. Een van de grootste redenen waarom ik dit blog ben begonnen is omdat ik van schrijven hou. Verder wil ik jullie door middel van mijn blog advies geven over vele dingen. Bijvoorbeeld waar je dat ene mooie armbandje kunt kopen. Ook geeft ik tips op gebied van wonen. Alles om er voor te zorgen dat jullie inspiratie op doen om ook jullie leven mooier te maken. Mijn tip aan jullie van vandaag gaat over kinderkleding. Je wilt natuurlijk altijd het beste voor jouw kind, dus ook goede kleding. Zo kwam ik laatst toevallig op een site die kinderkleden verkocht. Dit bedrijf heet Hemels for kids. Hier verkopen zij trendy kinderkleding voor meisjes en jongens.

choroa-voorkant-m_1

Wat moet je weten van Hemels for kids

hi-res-15001885-fntHemels for kids verkoopt een breed assortiment aan kleding voor zowel jongens als meisjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan broeken, jassen, shirts en accessoires. Ook verkopen zij baby kleding. Ook hier heb je bekende merken zoals Br@nd, Vingino, Retour , Beebielove en Scotch R’Belle. Dit ook nog eens voor een goed prijs. Door de handige tool die zij aanbieden, namelijk om jouw keuze te verfijnen kun je snel zoeken wat je wilt. Zo kun je filteren op collectie, merk, maat, kleur en prijs. Hierdoor heb je snel gevonden waar je naar op zoek bent. Dit allemaal moet reden genoeg zijn voor de moeders om hier eens te gaan kijken. En wil je de kinderkleding liever in het echt zien, dan kun je naar de kledingzaak in Boxmeer. Voor vragen over dit artikel kun je zoals altijd reageren onderaan de pagina.