Het opdoen van Kinderkamer inspiratie is leuk

Een tijdje geleden begon ik erachter te komen dat naast alleen kleding voor kinderen kopen er ook kinderkamer inspiratie opgedaan moet worden. Ik vond kinderkamer inspiratie op doen erg leuk aangezien er een heleboel onwijs schattige dingen te vinden zijn en ik dit hartstikke leuk vond om allemaal uit te zoeken. Ik heb een onwijs leuke dag gehad toen ik inspiratie op ging doen en ik ben er zeker wijzer van geworden!

Kinderkamer inspiratie

Super veel keuze

Er is onwijs veel keuze in de kinderkamer branche, iets wat ik niet per se verwacht had. Er is onwijs veel te vinden al zoek je alleen nog maar naar knuffels. Ik vind het erg leuk dat dit zo is maar het maakt het niet makkelijker om de perfecte kinderkamer uiteindelijk te maken. Doordat er zo onwijs veel keuze was besloot ik de hulp van The Style Box in het leven te roepen. Ik ben onwijs blij dat ik dit gedaan heb, aangezien ik nu dus niet zelf al die keuzes hoef te maken maar ik alleen de richtlijnen van wat ik wil op hoef te geven. Natuurlijk is het zo dat we elkaar tussendoor wel spreken, wanneer de styliste iets leuks ziet overlegt ze dit vaak. Ik weet dan zeker dat de kamer en goed uit komt te zien en dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Ik vind het onwijs mooi geworden en ben super blij met het eindresultaat! Het is zeker een aanrader om een styliste in het leven te roepen!

Kinderkamer inspiratie