Ik geef jullie deze sieraden groothandel graag als tip mee

logoHallo allemaal, leuk dat jullie er weer zijn. Ik ben van mening dat wanneer je iets leuks of interessants vindt online je dit met zoveel mogelijk mensen moet delen. Doordat ik zelf veel online zit kom ik dan ook geregeld zo’n handige site tegen. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik dit blog ben begonnen. Ik wil zoveel mogelijk over wonen en lifestyle met jullie delen. Het artikel van vandaag gaat over het kopen van sieraden. Ik ben dol op het kopen van mode relateerde sieraden. Ik besteed in het weekend uren achter mijn laptop op zoek naar iets moois. Zo ben ik laatst uitgekomen bij mengatrading.nl. Ik had hier in het verleden al eens een zonnebril en parfum gekocht. Deze site is erg handiger, vooral omdat je hier meerdere dingen tegelijk kunt kopen. Ik zal een paar categorieën op noemen namelijk: sieraden, horloges, portemonnees, tassen en nog veel meer. Maar voor mode sieraden ben je bij sieraden groothandel Mangetrading echt bij het juiste adres. De bestelwijze is ook goed geregeld bij deze firma, ik zal deze nader toelichten.

3d5f93003dfe41297e853633840fb663

Bestellen is eenvoudig

cac3b206790a29e2cfa6cdcc0bba21d1Hun gehele assortiment bestaat uit ruim 6.000 verschillende producten. Deze zijn allemaal rechtstreeks te leveren vanuit de voorraad. Wanneer de bestelling afgerond en betaald is vóór 15:00 dan wordt het de volgende werkdag verzonden. Er is een minimale bestelbedrag van 25 euro, boven de 50 euro zijn de bezorgkosten gratis. Dit was inderdaad zo toen ik mijn parfum en zonnebril kocht. Je kunt gratis een account aanmaken en de rest wijst zich vanzelf. Ik heb inmiddels alweer een bestelling lopen bij deze sieraden groothandel en ik kan niet wachten totdat ik het binnen krijg!