Karat meubels gekocht bij Magneet Interieurs

Magneet interieusIk was al een geruime tijd op zoek naar leuke meubels voor mijn woonkamer. Onder andere is mijn zoektocht naar een goede wandmeubels voor mijn televisie, ook een prachtige eettafel wilde ik hebben. Bij Magneet Interieurs heb ik al wel vaker iets besteld en ging er vanuit dat ik deze keer ook weer zou slagen. Van hun ruime assortiment aan verschillende merken heb ik een favoriet, de Karat meubels. Deze meubels heb ik al wel eens vaker gehad en ongeacht wat ik ermee doe het blijft erg stevig en netjes. Diverse verhuizingen al meegemaakt en nog steeds ziet het eruit als nieuw, overstappen naar een ander merk wilde ik op dit moment dan ook nog niet.

Beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.DG244-sfeer-920x417

Ik heb voorheen wel eens meubels van andere bedrijven gehad echter zonder succes. Bij Magneet Interieurs zijn de meubels van Karat echt perfect naar mijn mening. Hoogwaardig kwaliteit die tegen een stootje kunnen zonder te krassen. Dit is perfect voor mij! Bij mijn bezoek aan hun showroom was ik meteen verliefd op een van hun tafels die ze er hadden staan. Je raadt het nooit, deze tafel was van Karat. Ik heb ervoor gekozen om deze ook te bestellen bij hun. Prachtige nieuwe tafel alleen nu nog mijn wandmeubel. Mijn woning aan de binnenzijde is vrij donker waardoor ik graag lichte meubels wil hebben. Ik heb dan ook voor gekozen om een witte wandmeubel te bestellen bij hun. Dit wordt allemaal netjes bij mij thuisbezorgd!Karat-kast1