Kies voor de E-sigaret

Toen ik zwanger werd van mijn eerste kind ben ik direct gestopt met roken omdat ik de gezondheid van mijn kind niet in gevaar wilde brengen. Na de zwangerschap ben ik overgegaan op een E-sigaret. De rook die uit gewone tabak komt is niet goed voor een baby en als ik in zijn buurt zou roken dan zou hij daar ook stoffen van binnen krijgen. Dat is natuurlijk iets dat ik wil voorkomen als moeder zijnde. De gezondheid van mijn kind staat altijd op nummer een. Daarnaast vind ik het ook heel erg belangrijk dat mijn kind opgroeit met een gezonde moeder. Daarom heb ik direct na de bevalling besloten dat ik ga stoppen met het roken van shag en over te stappen naar een elektrisch apparaat.

e sigaret

Op nummer een

In het begin was het even wennen om niet naar een ongezonder peuk te grijpen, maar toen ik eenmaal gewend was aan mijn E-sigaret wilde ik niets anders meer. Het is een heel fijn en klein apparaatje wat gemakkelijk in mijn handtas past. Nu kan ik zo nu en dan een trekje nemen als ik daar zin in heb. Op de webshop waar ik bestelde hadden zij allemaal leuke kleuren en maten. zelf ben ik gegaan voor een licht roze versie met een leuk patroontje. Tevens heb je met dit apparaat geen enkele last meer van een stinkende ruimte of haren en kleding die naar de rook ruiken.

E-sigaret