Mijn zoon gaat op vakantie en neemt een lichtgewicht slaapzak mee

Mijn zoon gaat voor de eerste keer alleen op vakantie met een paar vrienden. Ze hebben zich opgegeven voor een survival vakantie, lekker slapen in de open lucht. Omdat hij zich goed moet beschermen tegen muggen zijn we op zoek gegaan naar een lichtgewicht slaapzak. Deze slaapzak kan hij helemaal over zijn hoofd aantrekken, en een ander voordeel is dat deze lichtgewicht slaapzak niet zwaar is, dus makkelijk mee te nemen. Omdat dit de eerste keer is dat hij alleen op vakantie gaat, en nog wel een survival vakantie maak ik me best wel zorgen, als alles maar goed gaat. Ik weet uit ervaring dat het bedrijf die deze reizen organiseert bijzonder goed is, dus eigenlijk hoef ik me geen zorgen te maken, maar ja, het blijft wel mijn zoon. Mijn zoon heeft er in ieder geval heel erg veel zin in, en is al weken bezig om zijn rugtas in te pakken, want meer dan dat mogen ze niet meenemen.  fotos_a3a4m5r_big

Hij heeft een super vakantie gehad

Inmiddels is mijn zoon weer thuis na een geweldige survival vakantie te hebben gehad. Hij raakt er niet over uitgesproken, zoveel indruk heeft deze vakantie op hem achter gelaten. Voor volgend jaar heeft hij zich alweer opgegeven, je kan er maar beter vroeg genoeg bij zijn. Ze hebben werkelijk van alles moeten doen om te overleven. Van hout sprokkelen tot een groot kampvuur maken om eten te maken. Ook hebben ze een hut moeten bouwen toen de weersvoorspellingen niet zo mooi waren, een top vakantie dus. fotos_a2z2m6q_big