Nieuwe werkschoenen van kwaliteit

Al twee jaar werk ik met veel plezier in de bouw bij een installatiebedrijf in mijn woonplaats IJsselstein. Ik heb leuke collega’s, ontmoet veel nieuwe mensen en heb afwisselend werk.  Dit vind ik heerlijk. Wij werken vaak op nieuwbouwprojecten en regelen dan de elektra en brandmeldbeveiliging. Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Wij hebben dan ook belangrijke verplichtingen als het gaat om veiligheid en moeten speciale werkkleding en werkschoenen of werklaarzen dragen die voldoen aan bepaalde eisen. Als je hier meer over wilt weten kun je terecht op de website van Arbouw.nl. Hier vind je alles over de gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid in de bouw.

Norisk Jumper werkschoenen

Op het werk krijgen wij altijd genoeg werkkleding en werkschoenen. Ook als iets kapot gaat krijg je snel nieuwe spullen. Dit is erg prettig en goed van mijn bedrijf. Toch ben ik niet gek op de standaard werkschoenen die we krijgen. Ze zitten voor mijn voeten niet erg comfortabel en ik vind ze zelf niet zo mooi. Ik ben daarom online op zoek gegaan naar een paar veiligheidsschoenen die ik mooi vind en die comfortabeler zijn. De veiligheidsschoenen moeten sowieso een S3 en ESD normering hebben. Ook moeten ze waterdicht zijn en schokdempend zijn. We werken regelmatig buiten en dan is het fijn als je voeten droog blijven. Na een tip van een collega heb ik een kijkje genomen op de website van Bowork. Hier heb ik werkschoenen gevonden die ik er leuk uit vind zien en die voldoen aan de eisen. Het gaat om de Norisk Jumper werkschoenen. De schoenen hebben een sportieve uitstraling en beschikken over zowel een S3, een ESD als een SRC normering. De neus is van staal en de tussenzool van kevlar. Fijn is dat de voering ademend en vochtafvoerend is.

Ik heb de werkschoenen online besteld en heb ze al binnen. Telefonisch had ik nog een aantal vragen gesteld en ik werd goed en netjes geholpen.  Ik bestel niet zo vaak online, maar dit was zeker een prettige ervaring. Gelukkig zitten de schoenen heerlijk en kan ik ze daarom gelijk aan naar mijn werk. Wat vinden jullie van mijn nieuwe werkschoenen?

no-risk-no-risk-jumper