Softshell jas bedrukken?

Softshell jas bedrukken, nooit geweten dat dit mogelijk is! 

Ik ga namelijk eind november trouwen waardoor ik er rekening mee moet houden dat het dan aardig koud kan zijn. Om nu een winterjas aan te trekken zit ik niet op te wachten waardoor ik hoopte iets anders te vinden. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar iets leuks wat we dan aan konden trekken, dit leidde mij naar de website van Maxilia. Hier is het namelijk mogelijk om een softshell jas te laten bedrukken met een unieke en grappige tekst! Omdat dit mij onwijs leuk leek om een prachtige jas met mijn nieuwe naam te hebben ben ik verder gaan zoeken op deze website.

33307_grijs_zwart

Het viel mij overigens gelijk op dat de kosten hier een stuk lager ligt als wat ik elders heb gezien. Natuurlijk wilde ik dit maar al te graag als verrassing houden voor mijn aanstaande waardoor ik telefonisch contact heb gezocht met hun. Door aan hun te vragen of dat het mogelijk is om de jassen elders te laten bezorgen wist ik het zeker dat mijn aanstaande hier niets van zou komen te weten.

39311_antracietgrijs

Online gezocht, online besteld!

Doordat ik op het internet had gezien dat je een softshell jas bedrukken kan wist ik het zeker dat ik hier aan het juiste adres ben. Het feit dat je deze jassen elders kan laten bezorgen heeft mij in ieder geval overgehaald om te bestellen. Nu maar hopen dat ik mezelf niet voorbij praat als ik bij mijn aanstaande ben!