Tapijttegels voor in mijn winkel

Tapijttegels voor in mijn winkel

download (1)

Ik heb een speelgoedwinkel geopend en hier ben ik erg trots op. Ik wil er voor zorgen dat iedereen mijn speelgoedwinkel kent. We verkopen veel videogames maar ook veel speelgoed voor meisjes. Een speelgoedwinkel moet er natuurlijk wel leuk uit zien anders komen er geen klanten. Er moet een gezellige sfeer hangen zodat kinderen graag naar de winkel komen. We hebben een erg mooi pand en zijn gevestigd op een goede plek. Ik ben van plan om tapijttegels te kopen in in de kleur van onze huiskleur. Ik wist alleen niet goed waar ik ze kon kopen en daarom heb ik de hulp van mijn vrouw ingeschakelt. Zij kent veel bedrijven en weet altijd prima te vertellen of het desbetreffende bedrijf veel kwaliteit bied. Ze vertelde mij dat ik tapijttegels moest kopen op de website van Magic Carpets. Op deze website was veel keuze en kwaliteit. Het bedrijf is super goedkoop en biedt de aller beste kwaliteit. Dit was precies wat ik zocht. Op de site zag ik dat ze mijn huiskleur ook hadden. De tapijttegels zagen er erg goed uit en ik heb ze meteen besteld. Op de site stond een goede instructie waardoor ik de tapijttegels er zelf ik kon leggen. Dit heb ik inmiddels gedaan en het ziet er goed uit. De winkel loopt er goed en ik heb al veel klanten. Dit is mede mogelijk door de prachtige tapijttegels die Magic Carpets mij aangeboden heeft.

This entry was posted in Wonen.